субота, 30. децембар 2017.

Kako sprečiti širenje parazitnih bolesti

1

Pitanje širenja parazitnih bolesti je najverovatnije znatno složenije, jer su mnogo raznovrsniji razlolzi zbog kojih dolazi do pojave tih bolesti   ( 70 registrovanih ) .Manifestacije parazitoze su toliko raznovrsne, a metode za dijagnostikovanje mnogih dovoljno komplikovane, a često i nisu razrađene što dovodi do nedovoljnog sagledavanja ozbiljnosti situacije.

Verovatno ne bismo trebali da kategorički tvrdimo da su svi problemi u našem organizmu povezani s parazitima, ali ne treba ni da zaboravimo da se svi mi svakodnevno suočavamo s tim problemom.




Od tri komponente zavisi da li će se razviti bolest ili neće:
-  od vrste i lokalizacije parazita
od intenziteta i mnogobrojnosti parazita koji su u organizmu
od imuniteta čoveka (na šta treba obratiti posebnu pažnju!)

Da li mi možemo uticati na vrstu ili lokalitet izazivača bolesti? Ne. A na intenzitet parazita koji ulaze ili ako koristimo medicinski rečnik – na invaziju glista? Naravno da su pravila higijene svima poznata (da li ih svi mi poštujemo to je već drugo pitanje). 


          Specifično lečenje uz korišćenje antiparazitarnih preparata ograničava invaziju parazita.


Jedan od najvažnijih zadataka Siberian Health-a je da u skladu s ozbiljnim, bitnim problemima u savremenoj medicini dajemo svoj doprinos u pogledu prevencije i obnavljanja zdravlja ljudi


U našoj je moći da utičemo na stepen zaštite našeg organizma i za to imamo masu metoda i sredstava. Snažan imuni sistem, creva koja dobro rade, normalna sekrecija sokova želuca i creva, a takođe i žuči i što je veoma važno normalna crevna mikroflora – sve to zajedno smanjuje mogućnost od zaraze parazitnim infekcijama do 95%!

 Ali postavite sebi pitanje – ko od vaših poznanika ima sve ono što je gore navedeno? 

A zapravo sve to ne zavisi od lekara, već isključivo od nas, od naše ishrane i načina života!

Želimo da shvatite da je stvaranje nepovoljnih uslova za parazite u organizmu zapravo stanje u kome svi naši organi i sistemi rade onako kako je priroda zamislila, bez narušavanja, harmonično i efikasno. Stepen zaštite nije samo imuni sistem koji dobro radi, već je to kompleks, to je izvinite zbog banalnosti, savršeno zdrav organizam.

U našem organizmu je sve toliko povezano i ispreplitano da ne možemo izdvojiti ono što je najvažnije i sekundarno, važno je apsolutno sve. 




 Ako budemo koristili sredstva koja stimulišu imunitet, a pri tom ukoliko naša creva ne rade šta mislite da li će nam pomoći? Naravno da neće! A ukoliko budemo koristili masu vitamina, biološki aktivnih dodataka ishrani (čak i onih najboljih), ali pri tom budemo svakodnevno jeli kokice i pili koka-kolu i ležali na krevetu ispred televizora, zar ćemo biti zdravi? Odgovor je takođe očigledan.NE





Veoma važan momenat je korišćenje preventivnih protivparazitnih fitopreparata. Uporedo s jačanjem antiparazitne zaštite efikasni fitopreparati su sposobni da ograniče mogućnost zaraze od parazita praktično za 100%.





Većina parazita (gelminta) prodire u čovekov organizam kroz usta (preko prljavih ruku, neproprženog mesa i ribe, nedovoljno opranog voća i povrća), zbog toga je od posebnog značaja stvaranje nepovoljnih uslova za „smeštanje“ novih i razmnožavanje već postojećih parazita u crevima.  




Jedan od najvažnijih zadataka Siberian Health-a je da u skladu s ozbiljnim, bitnim problemima u savremenoj medicini dajemo svoj doprinos u pogledu prevencije i obnavljanja zdravlja ljudi.Upravo s tim ciljem je i stvoren  ANTIPARAZITNI PROGRAM - PARACLEANS trofazni biljni kompleks.





-FAZA I. Čišćenje creva i puteva za izlučivanje žuči.

Glavni zadatak tog složenog biljnog kompleksa je priprema creva i puteva za izlučivanje žuči za aktivan protivparazitni uticaj.

-FAZA II. Antiparazitni udar

Zadatak druge faze je da nanese kratak, ali veoma efikasan antiparazitni udar. To je povezano s tim što primena čak i prirodnih biljnih antiparazitnih preparata mora biti vremenski ograničena.Zbog toga su u sastavu preparata „PARACLEANS. FORMULA 2“ skoncentrisani najmoćnije protivparazitne komponente čija se aktivnost dodatno povećava na račun prethodne pripreme creva i žučnih puteva.

-FAZA III. Obnavljanje i sekundarna prevencija

Glavni cilj treće faze je da obezbedi obnavljanje crevne mikroflore nakon agresivne antiparazitne terapije, a takođe i da smanji smanjenje antiparazitne pozadine kako se s jedne strane ne bi dozvolio toksičan uticaj na organizam, a s druge kako bi se uništili preostali paraziti koji nastavljaju da se izdvajaju iz žučnih puteva koji su teško dostupni.

Veoma važna prednost antiparazitnog sistema “PARACLEANS ” je to što gore opisane faze nisu naizmenične, kao što je najčešće slučaj s antiparazitnim kompleksima, već se dodaju jedna drugoj i samim tim su jači efekti usled čega se za 16 dana postižu izuzetni rezultati.



Efikasnost korišćenja kompleksa “PARACLEANS ” u mnogo čemu zavisi od pravilne upotrebe.
                                                                      Način korišćenja

Obratite pažnju na „sitnice“ (pranje ruku, pravila pripreme namirnica i sl.) i učite tim veštinama svoju decu. Samo tako možemo pobediti ovaj ozbiljan problem.



Imajte na umu da su biološki aktivni dodaci ishrani samo deo naše ishrane namenjen očuvanju zdravlja i prevenciji bolesti.
Ipak najvažnije je imati na umu da naš organizam pomoću prirode može da postigne mnogo toga. Veoma mnogo! 

Nažalost ne veruju svi u snagu svog organizma toliko koliko veruju u snagu prirode. A mnogi su se pomirili s tim da nikada više neće doći proleće njihovog zdravlja. Ali to nije tako!







 Kompanija SIBIRSKO ZDRAVLJE i svi njeni zadovoljni korisnici  radimo sve kako bismo probudili u ljudima želju da budu zdravi i što je najvažnije da veruju da je to uvek moguće!





Dragi moji čitaoci ,prijatelji i budući korisnici ovih predivnih biljnih preparata, mi smo svi neraskidivi deo prirode, što znači da sva snaga prirode u potpunosti pripada nama! Kroz hiljade vitamina, mineralnih materija, biološki aktivnih komponenti prirodne hrane mi podržavamo tu neraskidivu vezu našeg organizma i prirode i crpimo iz nje svoju snagu i zdravlje. I možemo 100% biti sigurni u svoje zdravlje samo kada ta veza izdrži iskušenja svih „blaga civilizacije“.


Zdravljem možemo i treba da upravljamo,  treba ga neprekidno poboljšavati, šireći samim tim granice svog života i svojih mogućnosti. 




Нема коментара:

Постави коментар